Bible Kids: en spennende dag for søndagsskolen

/

Søndagsskoletilbudet Bible Kids fortsetter å begeistre. Sist søndag fikk barna se en helt ny episode av Bible Kids Explorers, hvor de ble tatt med på en magisk tidsreise tilbake i bibelhistorien.

Tekst: Madelén Fjeld / Foto: Mathias Ødegård

24. september ble en uforglemmelig Bible Kids dag for søndagsskolen. Opplegget var ment for barn i alderen 6-11 år, men hele menigheten var invitert til å komme og se.

Denne dagen ble barna tatt med på en magisk tidsreise, hvor de fikk se en helt ny episode av Bible Kids Explorers. Sammen dro de tilbake i tid, hvor de fikk oppleve den utrolige historien om kong Josiah på nært hold. Josiah var en sann, rettferdig og ærlig konge. Ved å høre om slike forbilder ønsker vi at barna kan lære mer om verdiene sannhet og rettferdighet, og bli inspirert til å ta gode valg i egne liv.

I salen ble barna plassert i grupper, hvor de sammen fulgte historien på storskjerm. Her møtte de to barn og en tidsmaskin, som tok dem flere tusen år tilbake i tid. Flere ganger stoppet filmen opp, og barna i salen måtte løse relevante oppgaver for å kunne komme videre i historien.

Kombinasjonen av aktiviteter og visuell historiefortelling skapte stort engasjement blant barna, både i gruppene og på kryss og tvers av salen, hvor de måtte finne gjenstander for å komme videre.

Opplegget er utviklet av mediestiftelsen BCC Media, og har gitt et solid løft til det lokale søndagsskoletilbudet vårt. Det som gjør Bible Kids-konseptet så spennende, er måten det vekker bibelens historier til live. Målet er at barna skal få oppleve Bibelen på nye og engasjerende måter, med budskap som også er relevante for deres egne liv i dag.

Les mer om Bible Kids konseptet, og hvordan det kan brukes her. Eller se videosnutten under.

Bible Kids Feature Films: We Bring the Message of the Bible to Life!