Flerbruksbygget på Bolstad er offisielt åpnet

/

20. september var det endelig klart for offisiell åpning av det nye bygget vårt. Det ble en fin seanse, med mange gjester til stede.

Tekst: Maria Espegard / Foto: Jone Madsen/Mona Bernhardsen

Med ferdigattesten på plass, kunne vi endelig sette et verdig punktum for en lang periode med planlegging og arbeid. Resultat imponerte mange av de fremmøtte.

Blant de inviterte var ordfører Elin Gran Weggesrud, lokalpolitikere, entreprenører, leverandører og arkitekt, samt naboer og oppstallører hos Bolstad Hestesenter. Fra BCC Drammen Sande deltok rundt 50 personer som har hatt ulike roller i prosjektet.

Tilbakeblikksbilder fra åpningen

Det vanket blomst og takk for godt samarbeid til kommunen, Spir arkitekter og Hanne Bryhn i Bolstad hestesenter. Leverandørene ble også takket for deres bidrag til et vellykket prosjekt, og for god kvalitet og service som de har levert underveis.

Kjøkkenet serverte velsmakende tapas-retter og nydelig dessert. Det ble også spilt vakker og stemningsfull jazz i storsalen, ved Mathias Eick og pianist Andreas Ulvo. At salen vår egner seg godt også som konsertlokale, var det ingen tvil om. Gjestene lot seg imponere av både god lyd og flotte bilder på den store LED-skjermen.

Under kan du se film fra åpningen. Den inneholder blant annet:

Både Sande Avis og avisen Dagen dekket arrangementet. Du kan lese deres artikler om åpningen her: